Περιποιηση Μαλλιων & Ενυδατωση Χεριων | A BEAUTY

by - 11:53:00 μ.μ.

Γεια σας! Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετό να γράψω  αλλά είμαι και πάλι εδώ και σας έχω πραγματάκια από A Βeauty φυσικά!


Θα μιλήσουμε λοιπόν για περιποίηση μαλλιών αλλά και ενυδάτωση και όλα βέβαια θα τα βρείτε στο site της A Beauty!



Ξεκινάω με τη μαλακτική κρέμα της σειράς Your Color Profi από την εταιρεία Diplona και όπως καταλαβαίνετε είναι για βαμμένα μαλλιά ή για μαλλιά με ανταύγειες! Αρχικά να σας πω ότι μου αρέσει πολύ η συσκευασία της αφού έχει απλικατέρ και κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη!!Δεν χρειάζεται να ανοίγω καπάκια,να μου γλυστράει το μπουκάλι από τα χέρια και στο τέλος να βάζω παραπάνω ποσότητα από όσο χρειάζομαι!



Το απλικατέρ λύνει όλα τα προβλήματα και βγάζει την ιδανική ποσότητα!Επίσης η συσκευασία περιέχει 600 mL προϊόντος,δηλαδή μια μεγάλη ποσότητα και κοστίζει μόλις 5,65€!Το conditioner λοιπόν αυτό περιέχει έλαιο jojoba και βιταμίνες αλλά και αντηλιακά φίλτρα και αφήνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά!Μετά την εφαρμογή του τα μαλλιά ξεμπερδεύονται εύκολα και είναι ανάλαφρα!Επίσης προστατεύει το χρώμα των μαλλιών και το διατηρεί και μυρίζει ωραία!



Για να ολοκληρώσουμε την περιποίηση των μαλλιών μας χρησιμοποιούμε και το τρίτο step της σειράς Your Color Profi και αυτό είναι η μάσκα μαλλιών!Η μάσκα χρησιμοποιείται μια φορά την εβδομάδα και ουσιαστικά συμπληρώνει τη δουλειά που κάνει το σαμπουάν και η μαλακτική κρέμα!Δίνει λάμψη και προστατεύει το χρώμα των μαλλιών και είναι και αυτή τέλεια!Η συσκευασία περιέχει 200 mL προϊόντος και κοστίζει 5,30€!



Θα συνεχίσω με κάτι που είναι απαραίτητο ειδικά τώρα που έχει πολύ κρύο και δεν είναι άλλο από κρέμες χεριών!Τα σκασμένα χέρια είναι σύνηθες φαινόμενο το χειμώνα και όμως σας έχω τη λύση! Δοκίμασα δυο κρέμες της εταιρείας Dulgon η μια είναι με λάδι ελιάς και ενυδατώνει τέλεια τα χέρια!Η άλλη είναι με αλόη και περιέχει και βούτυρο καριτέ και προστατεύει και αφήνει τα χέρια απαλά!Και οι δυο κρέμες απορροφώνται πολύ γρήγορα και είναι υπέροχες!Κοστίζουν μόνο 2,30€ και πραγματικά αξίζουν!

Αυτά ήταν όλα λοιπόν!Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την A beauty σε facebook και instagram για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και όλα τα υπέροχα προϊόντα της!Stay tuned γιατί έρχεται διαγωνισμός!Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!

You May Also Like

0 σχόλια