Περιποιηση ποδιων | A Beauty

by - 6:45:00 μ.μ.

Γεια σας! Όπως σας είχα πει σε προηγούμενο ποστ έχω να σας δείξω και άλλα πραγματάκια από την εταιρεία A Beauty και σήμερα θα μιλήσουμε για το προϊόν που με ενθουσίασε πιο πολύ από όλα και αφορά την περιποίηση των ποδιών!


Μετά το καλοκαίρι που φοράμε ανοιχτά παπούτσια και τα πόδια μας είναι εκτεθειμένα συνεχώς το πρόβλημα με τις ξηρές και σκασμένες φτέρνες είναι μεγάλο και ως τώρα δεν είχα βρει κάποιο προϊόν να με βοηθήσει!Δοκίμασα λοιπόν την κρέμα για σκασμένα και ξηρά δέρματα της εταιρείας Dulgon την οποία και θα βρείτε στο site tou A Beauty και πραγματικά είδα τεράστια διαφορά!Η κρέμα αυτή η οποία έχει περιεκτικότητα σε ουρία 25% αναγεννά το σκασμένο δέρμα στις φτέρνες και προσφέρει φουλ ενυδάτωση! Μετά από ελάχιστες χρήσεις είδα το δέρμα στην περιοχή αυτή να έχει αναπλαθεί και να είναι λείο και απαλό ( σε αυτό βοηθά και η γλυκερίνη και η πανθενόλη που περιέχονται στην κρέμα )


Στις οδηγίες προτείνεται η εφαρμογή της κρέμας να γίνεται δυο φορές την ημέρα παρ' όλα αυτά εγώ με μια μόνο εφαρμογή την ημέρα είδα άμεσα αποτελέσματα πράγμα που με έχει ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο! Η κρέμα είναι λεπτόρευστη και απορροφάται σχετικά γρήγορα!Κοστίζει μόλις 3,72€ και είναι πραγματικά θαυματουργή και το επιβεβαιώνει και η μαμά μου που την δοκίμασε! 

Άλλο ένα χρήσιμο προϊόν για την περιποίηση των ποδιών είναι η ράσπα απολέπισης κάλων από τη εταιρεία Parsa!Αν και δεν έχω κάλους εγώ τη χρησιμοποίησα για απολέπιση στις φτέρνες και είδα τεράστια διαφορά. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή χωρίς να χρειάζεται πολύ τρίψιμο! Είναι σε μορφή κουτάλας και έχει και πλαστική λαβή για να μην γλιστράει.

 
Με αυτά τα δυο προϊόντα λοιπόν η περιποίηση των ποδιών γίνεται παιχνιδάκι και τα αποτελέσματα είναι άμεσα οπότε σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε μιας και είναι και τόσο οικονομικά!

Δείτε τα δυο προηγούμενα ποστ με προϊόντα από την A Beauty:

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την A beauty σε facebook και instagram για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και όλα τα υπέροχα προϊόντα της!Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!






You May Also Like

0 σχόλια