W7 DELICIOUS Natural & Berry - Eye Colour Palette | REVIEW & SWATCHES

by - 4:00:00 μ.μ.

Γεια σας κορίτσια! Το σημερινό άρθρο είμαι σίγουρη ότι σας ενδιαφέρει πολύ,αφού πολλές από εσάς μου το ζητήσατε! Η παλέτα Delicious από W7 είναι γεγονός! Αφού την περιμέναμε όλο το καλοκαίρι με μεγάλη ανυπομονησία επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα και δεν γινόταν να μην την αγοράσω!Οι παλέτες τη W7 δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ και η W7 είναι από τις αγαπημένες μου drugstore εταιρείες ( και αυτή που κάνει τα πιο πολλά dupes) ! Ε αυτή η παλέτα που είναι dupe της πασίγνωστης παλέτας Modern Renaissance από Anastasia Beverly Hills δεν γινόταν να μην περάσει από τα χέρια μου!


Θα ξεκινήσω με τη συσκευασία της.Είναι χάρτινη, φούξια και πολύ ελαφριά οπότε είναι ιδανική για ταξίδια που θέλουμε να αποφεύγουμε το βάρος!Επίσης εσωτερικά υπάρχει ένας καθρέφτης και ένα διπλό πινέλο! Από την μια πλευρά το πινέλο είναι φουντωτό για το blending το σκιών και από την άλλη είναι πιο πλακέ για την εφαρμογή των σκιών! Να σας πω ότι το πινελάκι είναι πολύ καλό και εύχρηστο και το έχω χρησιμοποιήσει σε αντίθεση με άλλα πινέλα που είναι μέσα στις παλέτες αλλά συνήθως δεν με ενθουσιάζουν καθόλου! Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι δύσκολο να βγάλεις το πινέλο από την ειδική εσοχή!


Πάμε τώρα να σας πω λίγα πράγματα και για τις σκιές! Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω αν είναι ακριβές dupe της. διότι δεν την έχω στην κατοχή μου ακόμα για να μπορέσω να τις συγκρίνω!Μπορώ να σας πω όμως ότι είναι πολύ πιο οικονομική και σίγουρα της αξίζει η προσοχή μας! 


Η παλέτα περιέχει 14 σκιές σε 14 πανέμορφες αποχρώσεις από nude,καφέ έως και μπορντώ οι οποίες είναι ιδανικές για φθινοπωρινά μακιγιάζ!Επίσης η διάρκεια "ζωής" της είναι 18 μήνες που είναι ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα! Οι 3 από τις σκιές είναι shimmery ενώ οι υπόλοιπες 11 είναι ματ!Τα pans είναι μεσαίου μεγέθους ( weight 0,8 g ) και η κάθε σκιά δεν έχει το δικό της όνομα σε αντίθεση με τη Modern Renaissance οπότε θα τις δούμε με τη σειρά από πάνω αριστερά. 


1η - ματ μπεζ σκιά ιδανική για όλο το καπάκι του ματιού
2η - πολύ ανοιχτόχρωμη καφετί ματ σκιά
3η - shimmery μπεζ σκιά ιδανική για το inner corner αλλά και για κάτω από το φρύδι
4η - λίγο πιο σκούρα καφετί ματ σκιά
5η- shimmery bronze σκιά
6η - ματ φούξια σκιά
7η - σκούρα καφέ ματ σκιά ιδανική για smokey eye


8η - ματ καφετί σκιά
9η - καφετί ματ σκιά με πιο ροδακινί υποτόνους ( την αγαπώ και τη χρησιμοποιώ για σβήσιμο στο κόκαλο του ματιού
10η - shimmery χρυσή σκιά
11η - ματ σκούρα πορτοκαλο-καφέ σκιά
12η - ματ μπορντώ σκιά
13η - ανοιχτόχρωμη ματ καφέ σκιά με πιο ψυχρούς υποτόνους
14η - ματ πορτοκαλί σκιά και αυτή ιδανική για το κόκαλο



Όλες οι σκιές έχουν αρκετά καλή απόδοση.Οι σκουρόχρωμες και οι shimmery έχουν λίγο καλύτερη απόδοση αλλά και στις ανοιχτόχρωμες το αποτέλεσμα χτίζεται!Επίσης να σας πω ότι αρχικά με τα swatches στο  χέρι μου ψιλοαπογοητεύτηκα αλλά τελικά στο μάτι έχουν πολύ καλύτερη απόδοση όλες οι σκιές! Μου αρέσει πολύ η ποικιλία χρωμάτων γιατί μπορείς να δημιουργήσεις πολλά μακιγιάζ αν και θα ήθελα άλλη μια σκούρα ματ καφέ σκιά για την εξωτερική γωνία στο μάτι!


Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι το kick back που έχουν,το ότι τρίβονται δηλαδή όταν ακουμπάς το πινέλο ( μάλλον το έχουν κάνει αυτό για να είναι ακριβώς όπως η Modern Renaissance δεν εξηγείται αλλιώς :p) με αποτέλεσμα να έχουν και λίγο fall out στα μάτια αλλά όχι σε σημείο που να με ενοχλεί τόσο!Παρ όλα αυτά έχω εντυπωσιαστεί με τη διάρκεια τους! Τις έχω χρησιμοποιήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και χωρίς eye primer και δεν έχουν κουνηθεί καθόλου ούτε έχει μειωθεί η απόδοσή τους!!


Θεωρώ λοιπόν αυτή την παλέτα ιδανική για κοπέλες που ξεκινούν τώρα να πειραματίζονται με το μακιγιάζ αλλά και για όποιες θέλουν να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους καθώς είναι πολύ οικονομική και περιέχει πολλές αποχρώσεις! Να σας πω ότι εγώ την αγόρασα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Sis Style στα 10,5€ και τη χρησιμοποιώ καθημερινά! Εσείς την έχετε δοκιμάσει;Ποια η γνώμη σας;


Ελπίζω να σας βοήθησα να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να καταλήξατε εν θα την κάνετε δικιά σας ή όχι!Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!





You May Also Like

2 σχόλια

  1. Η παλέττα είναι φανταστική! Τα χρώματα μοιαζουν πολύ σε αυτά της ABH Modern Renaissance, απλά η απόδοσή τους δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Πάντως, για την τιμή της, είναι γενικά πολύ καλή και όντως το πινέλο της δουλεύει τέλεια.
    Helene // Beautiful Is My Attire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλή! Εντάξει δεν περιμέναμε την απόδοση της Anastasia αλλά κάνει η δουλειά της μία χαρά !Σε Ευχαριστώ για το σχολιο σου!
      Φιλιά!😊

      Διαγραφή