MAKEUP ACADEMY (MUA) | REVIEW & GIVEAWAY ♥

by - 3:30:00 μ.μ.

Γεια σας κοριτσάκια!
Επέστρεψα σήμερα με νέο άρθρο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που έλαβα από την αγαπημένη μου εταιρεία MakeUp Academy (MUA) και την ευχαριστώ πολύ!Πάμε λοιπόν γρήγορα να γνωρίσουμε τα νέα προϊόντα της MUA τα οποία είναι και πολύ ενδιαφέροντα!



Τι θέλουμε να έχουμε όλες μας; Μα αψεγάδιαστη επιδερμίδα φυσικά και flawless look!Θέλουμε να καλύπτουμε όλες μας τις ατέλειες και να είμαστε λαμπερές όλες τις ώρες της ημέρας και αυτό θα το πετύχουμε με την καινούρια παλέτα Correct & Conceal Cool!


Αυτή η παλέτα περιέχει 12 κρεμώδεις αποχρώσεις με τι οποίες διορθώνουμε και καλύπτουμε όλες τις ατέλειες!Μπορούμε να τις αναμείξουμε κιόλας για να πετύχουμε την καλύτερη απόχρωση για εμάς και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Με τους κορέκτορες μπορούμε να καλύψουμε πιο στοχευμένα τις ατέλειες τοποθετώντας του τοπικά ανάλογα με τις ανάγκες μας!



- Το μωβ εξουδετερώνει τους κίτρινους τόνους και φωτίζει το δέρμα
- Οι ροζ - ροδακινί αποχρώσεις καλύπτουν τους γκρίζους τόνους της επιδερμίδας
- Το πράσινο εξουδετερώνει τις κοκκινίλες 
- Το κίτρινο καλύπτει τους μαύρους κύκλους 

Επίσης με τις σκούρες αποχρώσεις μπορούμε να κάνουμε και contouring ενώ με τις πιο ανοιχτόχρωμες να φωτίσουμε τα σημεία του προσώπου μας που θέλουμε!Μην σας φοβίσει καθόλου η κρεμώδης μορφή τους!Αναμειγνύονται εύκολα με ένα beauty blender χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα χτίζεται!Έχουν πολύ καλή απόδοση και δεν "τρέχουν" πάνω στο πρόσωπο! Θεωρώ ότι είναι η ιδανική παλέτα αφού τα συνδυάζει όλα σε ένα και επίσης είναι πολύ πρακτική για ταξίδια!



Και αφού έχουμε δημιουργήσει πανεύκολα αψεγάδιαστη επιδερμίδα γιατί να μην προσθέσουμε και λίγη λάμψη; Την τέλεια λάμψη θα τη βρούμε στο Highlighting Powder Undress Your Skin στην απόχρωση Pearlescent Sheen!



Η σειρά Undress Your Skin με τα highlighters είναι πολύ γνωστή και τώρα προστέθηκαν και νέες αποχρώσεις που θα μας ξετρελάνουν!Η συγκεκριμένη απόχρωση που έχω εγώ είναι σε λευκό γοργονέ χρώμα με shimmer!

Συνεχίζω με ένα προϊόν για τα φρύδια τα οποία είναι και η εικόνα του προσώπου μας!Το Luxe Power Brow 3 In 1 Brow Definer είναι ένα προϊόν 3 σε ένα όπως λέει και το όνομα του!Στη μια πλευρά υπάρχει το ειδικό βουρτσάκι για τα φρύδια ενώ στην άλλη υπάρχει το μολύβι!




Το μολύβι είναι μηχανικό και έχει λοξή πλακέ μύτη η οποία είναι πολύ βολική για να δημιουργήσουμε το σχήμα που θέλουμε!Το μολύβι είναι βουτυρένιο θα έλεγα και γράφει πολύ όμορφα χωρίς κόπο!




Η έκπληξη είναι στη μέση όπου υπάρχει και ένα σφουγγαράκι με σκιά για το γέμισμα των φρυδιών δίνοντας ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα!Με έχει ενθουσιάσει αυτό το προϊόν γιατί τα συνδυάζει όλα και δημιουργείς τα τέλεια φρύδια πανεύκολα!




Για τέλος άφησα μια παλέτα με σκιές!Αγαπώ τις παλέτες της MUA και χαίρομαι που απέκτησα άλλη μια!



Η Solstice Eyeshadow Palette περιέχει 12 σκιές, 3 matte και 9 shimmery σε γήινες αποχρώσεις!Έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση και διάρκεια όλες οι σκιές και μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά μακιγιάζ!Η συσκευασία είναι πλαστική και στο πίσω μέρος υπάρχει το όνομα κάθε σκιάς!






GIVEAWAY TIME

Η MUA σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε και εσείς δικά σας δυο από τα καινούρια προϊόντα της!Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει σε facebook  και instagram και κάντε δική σας την Highlighting Powder Undress Your Skin στην απόχρωση Pearlescent Sheen αλλά και το μολύβι φρυδιών Luxe Power Brow 3 In 1 Brow Definer.
*Δείξτε την αγάπη σας στη MUA ακολουθώντας την σε facebook και instagram όπου θα ενημερώνεστε για όλα τα νέα,τις προσφορές και τους διαγωνισμούς!


Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!














You May Also Like

0 σχόλια