BEAUTY HAUL ( Make Up Revolution, Sephora, Milani, Vichy ) ♥

by - 2:00:00 μ.μ.

Γεια σας κορίτσια!
Στο σημερινό ποστ θα δούμε τις τελευταίες μου αγορές!Έχω πάρει διάφορα beauty πραγματάκια που ήθελα καιρό να δοκιμάσω και πάμε γρήγορα να τα δούμε!!


Θα ξεκινήσω με ένα brand από το οποίο ήθελα καιρό να δοκιμάσω κάτι και μιλάω για τη Makeup Revolution!Έτσι έπρεπε να πάρω οπωσδήποτε μια παλέτα σκιών μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία είναι γνωστή για τις παλέτες της και γι'αυτό πήρα την Flawless Ultra Eyeshadows


Η παλέτα αυτή είναι πολύ οικονομική (γύρω στα 14€ ) και περιέχει 32 matte και shimmery σκιές σε γήινες,χρυσές,μπορντώ και πιο σκούρες αποχρώσεις!Η συσκευασία της είναι πλαστική μαύρη και υπάρχει ένας μεγάλος καθρέφτης μέσα και  μια διαφάνεια με τα ονόματα των σκιών αλλά δεν υπάρχει πινελάκι!Όλες οι σκιές έχουν πολύ καλή απόδοση και ελάχιστο fall out!


Με τις 32 αποχρώσεις μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρα look από πρωινά μέχρι πιο βραδινά και πιο εξεζητημένα!Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και θεωρώ ότι η τιμή της είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με την ποιότητα της όποτε σίγουρα αξίζει την προσοχή σας! 






Επόμενο και πάλι από Makeup Revolution είναι η Ultra Blush Palette Golden Sugar 2 in Rose Gold!Όπως καταλαβαίνετε από το όνομά της πρόκειται για μια παλέτα με ρουζ και highlighters θα έλεγα εγώ!Κινείται σε ροζ και χρυσούς τόνους και όλες οι αποχρώσεις έχουν καταπληκτικό pigmantation όπως θα δείτε και στα swatches!


Η τελευταία απόχρωση της πάνω σειράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως bronzer από τα πιο ανοιχτόχρωμα κορίτσια!Η συσκευασία και αυτής της παλέτας είναι μαύρη πλαστική με μεγάλο καθρέφτη και κοστίζει γύρω στα 11 ! 



Και αφού μιλάμε για παλέτες θα συνεχίσω με την πολύ γνωστή παλέτα από Sephora την Mixology! Ένιωσα πολύ τυχερή μόλις είδα ότι τα Sephora είχαν την παλέτα αυτή με 40% έκπτωση οπότε δεν γινόταν να μην την πάρω!


Στην παλέτα υπάρχουν ουσιαστικά 18 αποχρώσεις σε γήινες αποχρώσεις ( ε,τι άλλο θα έπαιρνα εγώ;) και έχουν πολύ καλό pigmantation και απόδοση!



Το blending είναι πολύ εύκολο και η διάρκεια τους πολύ καλή! Η συσκευασία είναι μαύρη πλαστική και πολύ κομψή και μέσα υπάρχει και καθρέφτης  και ένα διπλό πινέλο!Κανονικά κοστίζει 27 αλλά μεταξύ μας θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβή!



Από haul post δεν θα μπορούσαν να λείπουν liquid lipsticks και αυτή τη φορά αποφάσισα να δοκιμάσω δυο από Milani!Αγόρασα λοιπόν το Amore Matte Lip Creme στις αποχρώσεις Νο.12 Loved και Νο.38 Stunning!Η απόχρωση του πρώτου είναι ένα ζωντανό ροζ-κόκκινο ενώ του δεύτερου είναι καφετί με ψυχρούς υποτόνους!Έχουν ωραίο απλικατέρ και το χρώμα απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη χωρίς να κάνει κενά και μπαλώματα!


Αλλά...Δυστυχώς υπάρχει αλλά..Δεν έχω μείνει ευχαριστημένη με τη διάρκεια τους και όταν αρχίσουν να φεύγουν μένει γραμμή στο εσωτερικό των χειλιών!Πείτε μου αν τα έχετε δοκιμάσει και αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα και εσείς!!Πάντως οι αποχρώσεις είναι πολύ ωραίες!Α και μυρίζουν βανίλια-τσιχλόφουσκα,yummy!!


Για τέλος άφησα την περιποίηση και μια αγαπημένη μου εταιρεία!Μιλάω για τη Vichy φυσικά και ένα πακετάκι που βρήκα στο φαρμακείο i-cure το οποίο περιείχε την ενυδατική κρέμα Aqualia Thermal στο κανονικό της μέγεθος (50mL) και το Purete Thermale Gel Nettoyant και πάλι στο κανονικό του μέγεθος!


Το τζελ το είχα και στο παρελθόν και μου άρεσε πολύ!Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, είναι πολύ δροσιστικό και μυρίζει πολύ ωραία!Η ενυδατική είναι απλά τέλεια με πλούσια υφή!Προσφέρει ενυδάτωση άμεσα και λάμψη!Την φοράω και το βράδυ και το πρωί που ξυπνάω το πρόσωπό μου παραμένει ενυδατωμένο!Το πακετάκι αυτό κοστίζει 19€ και είναι πολύ πιο οικονομικό από το αν θα παίρνατε αυτά τα δυο προϊόντα ξεχωριστά!Και πάλι ένιωσα τυχερή,χα χα!!


Αυτές ήταν λοιπόν οι τελευταίες μου αγορές!Τι από αυτά έχετε δοκιμάσει εσείς και τι αγοράσετε πρόσφατα!Θα χαρώ πολύ να δω τα σχόλια σας!Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!






You May Also Like

0 σχόλια