Ενυδατωση σωματος με το Aldo Vandini Pure Γαλακτωμα σωματος + TIPS ενυδατωσης | A Beauty

by - 3:53:00 μ.μ.

Γεια σας γεια σας!
Στο σημερινό ποστ θα μιλήσουμε για την ενυδάτωση του σώματος!Πιστεύω όλες μας ψάχνουμε συνέχεια το καλύτερο και πιο ενυδατικό προϊόν για το σώμα μας ειδικά μετά το καλοκαίρι και γι'αυτό είμαι εδώ!Πρόσφατα λοιπόν εγώ δοκίμασα το γαλάκτωμα σώματος της εταιρείας Aldo Vandini!


 Τo brand αυτό το βρίσκετε στο site της A beauty η οποία και μου έστειλε ένα δεματάκι με αυτό το γαλάκτωμα και κάποια ακόμα πραγματάκια για τα οποία θα σας μιλήσω σε επόμενα ποστ!Το μόνο που θα σας πω τώρα είναι ότι τίποτα δεν με έχει απογοητεύσει!Ευχαριστώ πολύ A beauty!
Η A beauty είναι μια εισαγωγική εταιρεία καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης και καλύπτει τις ανάγκες για όλο το σώμα,τα μαλλιά και τα άκρα!Παρέχει προϊόντα ακόμα και για βρέφη,παιδιά και για άντρες!Αρκετά από τα προϊόντα της βρίσκονται στα καταστήματα Hondos Center,Gallery de beaute αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα!Ρίξτε μια ματιά στο site της εταιρείας όπου θα βρείτε αξιόλογα προϊόντα για όλες σας τις ανάγκες και από εκεί μπορείτε να κάνετε και την παραγγελία σας!


Το Pure Hydro Oil body lotion είναι ένα υπέροχο γαλάκτωμα σώματος λαδιού!Μην σας αγχώνει το ότι είναι λαδιού καθώς δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα!Είναι πολύ ενυδατικό με πλούσια υφή,απλώνεται όμορφα και αφήνει το δέρμα απαλό!Περιποιείται την ευαίσθητη επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει!Μυρίζει μανώλια και η μυρωδιά αυτή διαρκεί για αρκετές ώρες!Η συσκευασία περιέχει 200mL προϊόντος μια αρκετά ικανοποιητική ποσότητα και πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε!

 
EXTRA TIPS
Εκτός από το γαλακτώμα που  χρησιμοποιούμε για την ενυδάτωση του σώματος μας καλό είναι να ακολουθούμε και κάποια επιπλέον tips για να διατηρούμε την επιδερμίδα μας λαμπερή, φρέσκια κι ενυδατωμένη όλο το χρόνο.
1) Πρώτο και βασικό tip είναι να πίνουμε πολύ νερό,ιδανικά πάνω από 8 ποτήρια την ημέρα!(Ξέρω είναι δύσκολο αυτό,εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα!)

2) Δεύτερο tip είναι η απολέπιση!Καλό είναι να κάνουμε απολέπιση μια φορά την εβδομάδα διότι έτσι αποβάλλονται τα νεκρά κύτταρα και τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος!Μετά την απολέπιση η επιδερμίδα είναι λαμπερή, αναζωογονημένη και έτοιμη να δεχτεί όλα τα προϊόντα περιποίησης!

Εάν λοιπόν ακολουθήσετε αυτά τα 2 tips σε συνδυασμό και με το γαλάκτωμα σώματος της Aldo Vandini είμαι σίγουρη ότι θα δείτε άμεσα την ενυδάτωση που επιθυμείτε!Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την A beauty σε facebook και instagram για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και όλα τα υπέροχα προϊόντα της! Σας ετοιμάζω άλλα δυο ποστ με πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα της εταιρείας όπως σας είπα και στην αρχή οπότε stay tuned!
Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!










You May Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρον γαλάκτωμα σώματος!
    Μου αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής σου, εξαιρετικό άρθρο!
    Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή