April's Favorite ♥ (Kat Von D,ColourPop,Sephora,...)

by - 7:12:00 μ.μ.

Γεια σας κορίτσιαααα!Τι κάνετε;Καλό μήνααααα!Ελπίζω να είστε όλες καλά!Ξέρω ότι έχω αρκετό καιρό να γράψω κάποιο ποστ αλλά σήμερα επέστρεψα με τα αγαπημένα του Απριλίου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Έχω πολλά πραγματάκια να σας δείξω γι'αυτό πάμε να ξεκινήσουμε γρήγορα!


Shade + Light Contour Palette | Kat Von D


Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω με άλλο προϊόν τα αγαπημένα μου!Η παλέτα αυτή μου έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που την πήρα!Εδώ να σας πω ότι βρήκα με 30% έκπτωση στα Sephora και έτσι μπήκα στον πειρασμό να την αγοράσω! (η έκπτωση αυτή υπάρχει ακόμα αλλά δεν ξέρω για πόσο θα ισχύει!) Είμαι σίγουρη ότι την έχετε δει παντού αυτή την παλέτα αν δεν την έχετε ήδη! Στην παλέτα αυτή βρίσκετε 6 ματ αποχρώσεις για το πρόσωπο! 3 πούδρες ανοιχτόχρωμες για να δώσουμε φως στα σημεία που θέλουμε,οι οποίες είναι ιδανικές και για σετάρισμα κάτω από τα μάτια!Οι δυο πρώτες είναι πιο μπεζ με κίτρινους υποτόνους ενώ οι τρίτη είναι πιο ροζ!Επίσης υπάρχουν και 3 σκούρες αποχρώσεις για να δημιουργήσουμε τις σκιάσεις στο πρόσωπο μας οι οποίες είναι ψυχρές και γι'αυτό είναι ιδανικές!


Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ όμως είναι αρχικά η απόδοση που έχουν!Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο,αλλά και αν πάρετε παραπάνω ποσότητα, μπλεντάρονται τόσο εύκολα και ονειρεμένα που δεν γίνονται μπαλώματα στο πρόσωπο και αυτό είναι το δεύτερο που με έχει εντυπωσιάσει!Θεωρώ ότι η παλέτα αυτή είναι ιδανική για όλους τους τόνους δέρματος και ότι αξίζει φουλ τα λεφτά της!

Cocoa & Coconut Bronzer | KORRES


Συνεχίζω και πάλι με προϊόν προσώπου!Αγαπώ τα bronzers και αυτό από τη στιγμή που το είδα ήθελα να το πάρω σαν τρελή!Μιλάω για το limited edition bronzerCocoa & Coconut του Κορρέ! Αρχικά είναι πανέμορφο και δεν μπορείς να αντισταθείς!Η συσκευασία του είναι επίσης όμορφη και κομψή και μέσα υπάρχει και ένα μεγάλο καθρεφτάκι οπότε μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου!


Η ποσότητά του είναι τεράστια και κυκλοφορεί σε 2 αποχρώσεις!Περιέχει λεπτοκομμένο shimmer το οποίο δίνει μια τέλεια λάμψη και ηλιοκαμμένη όψη στο πρόσωπο!Και αυτό μπλεντάρεται τέλεια και έχει καταπληκτική απόδοση!


Blusher | ARTDECO


Ακόμα ένα προϊόν που με εντυπωσίασε αυτό το μήνα είναι αυτό το ρουζάκι από Artdeco!Είναι στην απόχρωση Νο. 34 και είναι ένα ψυχρό ροζ που δίνει στα μάγουλα όψη υγείας και φρεσκάδας!Η συσκευασία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά το προϊόν αυτό αξίζει!

Glowcomotion Shimmer Highlighter | W7


Συνεχίζουμε με ένα οικονομικό και πολύ γνωστό highlighter από W7, το Glowcomotion! Είχα ακούσει καλά λόγια γι'αυτό το highlighter και ήθελα να το δοκιμάσω!Έχει πολύ καλή απόδοση και έχει πιο υγρή μορφή στα ζυγωματικά!Είναι shimmery αλλά πολύ διακριτικό και το αποτέλεσμα χτίζεται!Η απόχρωση του μου θυμίζει το Mary Loo από TheBalm!Το χρησιμοποιώ καθημερινά και μου αρέσει πολύ!!



Glow Perfection Foundation | Sephora


Αγαπημένο foundation το τελευταίο διάστημα είναι το Glow Perfection Foundation από Sephora! Ήθελα για την άνοιξη ένα πιο ανάλαφρο και πιο glowy foundation και αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό αφού είναι και αρκετά οικονομικό! Έχει όντως πιο ανάλαφρη υφή η οποία απορροφάται ομοιόμορφα από το πρόσωπο και είναι ενυδατικό! Έχει μεσαία κάλυψη η οποία χτίζεται! Δίνει μια φρεσκάδα στο πρόσωπο αν και το περίμενα αρκετά πιο glowy! Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια!Το μόνο αρνητικό είναι ότι μετά από αρκετές ώρες βγαίνει λιπαρότητα στο πρόσωπο!
Miniature Palette | Sephora


Νομίζω αυτή είναι η πιο cute παλετίτσα που έχω!Την πήρα από τα Sephora στην Πράγα και είναι στην απόχρωση Νο. 02 Cookie και περιέχει 6 ζεστές αποχρώσεις οι οποίες έχουν ονόματα γλυκών και είναι ματ, περλέ αλλά και με γκλίτερ!


Όλες οι αποχρώσεις έχουν πολύ καλή απόδοση και απλώνονται τέλεια!Μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς και πολλά καθημερινά μακιγιάζ! Η συσκευασία είναι χάρτινη και πολύ ελαφριά και μέσα θα βρείτε οδηγίες και για ένα μακιγιάζ!


Liquid Metal for Eyes & More | Radiant


Ακόμα ένα αγαπημένο προϊόν είναι η μεταλλική σκιά της Radiant στην απόχρωση 02! Έχει πλούσιο χρώμα και μεταλλικό,λαμπερό φινίρισμα!Τη χρησιμοποιώ καθημερινά ειδικά όταν βιάζομαι να ετοιμαστώ,την εφαρμόζω σε όλο το καπάκι του ματιού και είμαι έτοιμη!Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη μπρονζέ απόχρωση για πιο natural looks! Το μόνο αρνητικό είναι ίσως η τιμή της!


Για τέλος σας άφησα τα αγαπημένα μου liquid lipsticks!Τα αγαπώ όλα,έχουν εξαιρετική απόδοση και διάρκεια και γι'αυτό βρίσκονται σε αυτό το ποστ!

Πρώτο που χρησιμοποίησα πολύ τον Απρίλιο είναι το Super Stay Matte Ink της Maybelline στην απόχρωση Νο.55 Driver!Είναι μια nude απόχρωση ιδανική για κάθε μέρα και τη συνδυάζω με το δεύτερο αγαπημένο μου το Ultra Shine lip gel στην απόχρωση 04. Perfect Nude από Sephora.Αυτό το lip gloss κάνει juicy τα χείλη χωρίς να κολλάνε!



Επόμενο αγαπημένο είναι το Ultra Matte Lip από Colourpop στην απόχρωση WYD!Η απόχρωση αυτή είναι πιο ροζ με πλούσια υφή και πολύ καλή απόδοση!



Τελευταίο αγαπημένο είναι από την καινούρια σειρά Soft & Matte Creamy LipColor της Golden Rose και είναι στην απόχρωση Νο. 118 η οποία είναι ένα ζεστό πορτοκαλί! Τα συγκεκριμένα είναι πολύ σταθερά και διαρκούν για πολλές ώρες χωρίς να γίνονται εντελώς ματ!


Είναι πολύ ενυδατικά δεν βαραίνουν τα χείλη και έχουν πλούσια υφή!Η συσκευασία είναι πολύ κομψή και το απλικατέρ είναι πολύ βολικό! Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη Golden Rose αφού τα matte liquid lipsticks της είναι τα αγαπημένα μου!



Αυτά ήταν λοιπόν όλα τα αγαπημένα μου!Περιμένω στα σχόλια να μου πείτε αν έχουμε κάποια κοινά,τι από αυτά έχετε δοκιμάσει ή αν έχετε διαφορετική άποψη για κάποιο από αυτά !Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!




You May Also Like

2 σχόλια