MEGA SUMMER HAUL - Αγορες Καλοκαιριου

by - 3:15:00 μ.μ.

Γεια σας κορίτσια μου!Τελειώνουν οι διακοπές και επιστρέφουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα!Ελπίζω να περάσατε όλες τέλεια στις διακοπές σας και να ξεκουραστήκατε!Επέστρεψα λοιπόν με καινούριο ποστ με προϊόντα που αγόρασα στις διακοπές μου και γενικότερα το καλοκαίρι γιατί τι σόι beauty junkie θα ήμουν αν δεν ψώνιζα καλλυντικά ακόμα και στις διακοπές μου;!


Πάμε λοιπόν να τα δούμε όλα αναλυτικά!
Θα ξεκινήσω με τις αγορές που έκανα στις διακοπές μου στη Σύρο από το Glossy cosmetics το οποίο είναι ένα μαγαζί με μεγάλη ποικιλία καλλυντικών και αγαπημένα brands!Η ιδιοκτήτρια η Κωνσταντίνα είναι άψογη στη δουλειά της,πολύ εξυπηρετική,ευγενική και ευχάριστη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα μαγαζί γιατί ευχαριστιέσαι να ψωνίζεις!Οπότε αν επισκεφτείτε τη Σύρο μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και αυτό το μαγαζί!

Πρώτο πράγμα που αγόρασα και ήθελα πολύ να δοκιμάσω είναι το Photo Focus Foundation από Wet n Wild στην απόχρωση Amber Beige που νομίζω είναι και η πιο σκούρα απόχρωση γιατί έχω μαυρίσει αρκετά!Είναι ένα αρκετά υγρό foundation το οποίο έχει και απλικατέρ για πιο εύκολη εφαρμογή!Είναι πολύ καλυπτικό και έχει ματ φινίρισμα!Σε μελλοντικό ποστ που θα το έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο θα σας πω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου!Επίσης πήρα και το αντίστοιχο Photo Focus Concealer στην απόχρωση Medium Tawny το οποίο είναι αρκετά καλυπτικό!


Επόμενο και πάλι από Wet n Wild είναι το πασίγνωστο highlighter MegaGlo Highlighting Powder στην απόχρωση Precious Petals!Δίνει τέλεια λάμψη,έχει τέλεια απόδοση και παραμένει για ώρες στα ζυγωματικά! (Το highlighter το εφαρμόζω με το πινελάκι που βλέπετε στη φωτογραφία το οποίο είναι μεγάλο και φουντωτό και το αγόρασα από το Time4beauty πρόσφατα) 



Συνεχίζω με το MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick και πάλι από Wet n Wild στην απόχρωση Give me Mocha.Είναι ένα υγρό κραγιόν το οποίο στεγνώνει γρήγορα και γίνεται ματ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από τη διάρκεια του!



Τελευταίο από το Glossy cosmetics είναι ένα σετ με 32 πινέλα της εταιρείας London Pride και είναι ροζ!Περιέχει πολλά πινέλα για τα μάτια αλλά και για πρόσωπο!Όλα τα πινέλα έχουν μαλακή τρίχα και λαβή από bamboo!Σε κάθε πινέλο αναγράφεται η χρήση τους και όλα βρίσκονται σε μια κομψή δερμάτινη ροζ θήκη που δένει και μπορείς να την πάρεις παντού μαζί σου!



Επίσης η κυρία Κωνσταντίνα μου έκανε δώρο ένα μολύβι χειλιών από την εταιρεία Fashion Make Up και η αλήθεια είναι ότι δεν την γνώριζα αυτή την εταιρεία!Είναι το μολύβι χειλιών στην απόχρωση No.04 Cacao και είναι πολύ βουτυρένιο!



Συνεχίζουμε ( μην βαριέστε γιατί έχει πολλά ακόμα! ) με 2 ρουζάκια!Το πρώτο είναι το Make Up Terra Shine Finish Blush On στην απόχρωση Νο.02 από την εταιρεία Grigi!Είναι baked ρουζ σε ροδακινό-πορτοκαλί απόχρωση με shimmer!Έχει πολύ καλή απόδοση και δίνει τέλειο χρώμα και λάμψη στα μάγουλα!Αυτό το αγόρασα από ένα μαγαζί στην Τήνο που ονομάζεται 1000 Αρώματα και υπάρχει και ίδιο στην Αθήνα,στην Ερμού!Το δεύτερο ρουζ είναι το Wet & Dry Sparkler for cheeks στην απόχρωση 417 Tender Whisper από Erre Due!Είναι και αυτό baked και δίνει όμορφη λάμψη.Η απόχρωση του είναι ροζ και δίνει όψη υγείας!




Από τα 1000 Αρώματα στην Τήνο αγόρασα και Make Up Superb Nude Matte Lipstick Νο. 105 και πάλι από την εταιρεία Grigi.Πρόκειται για ένα απλό ματ κραγιόν σε nude απόχρωση το οποίο δεν ξεραίνει τα χείλη αλλά έχει μέτρια διάρκεια!



Επίσης στο ίδιο μαγαζί βρήκα και την αγαπημένη μου κρέμα χεριών που μου είχε τελειώσει και την ξαναπήρα και είναι από την εταιρεία Blue Scents αυτή με το μανταρίνι!Είναι πολύ ενυδατική και μυρίζει τέλεια!


Θα συνεχίσω με κάποια πραγματάκια από ένα μαγαζί στην Νέα Ιωνία!Αγόρασα λοιπόν το Soft touch mousse make-up στην απόχρωση 03 matt honey από Essence!Πρόκειται για ένα γνωστό make up με λεπτή μους υφή όπως λέει και το όνομά του το οποίο έχει ματ φινίρισμα!Είναι πολύ καλυπτικό αλλά κατά την εφαρμογή του είναι λίγο επικίνδυνο να λερωθείτε!



Επίσης πήρα και δυο πινελάκια από Wet n Wild το Powder Brush και το Large Eyeshadow Brush!Είναι και τα δυο πολύ μαλακά και εύχρηστα!


Από το Time4beauty πήρα το πινελάκι που χρησιμοποιώ για το highlighter όπως σας είπα παραπάνω και ένα ακόμη πινέλο για foundation!



Επίσης πήρα και ένα bronzer το Bronze Shimmer από W7 το οποίο είναι λίγο πιο πορτοκαλί από όσο θα ήθελα αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου!Επίσης μου αρέσει γιατί είναι shimmery και δίνει ωραία λάμψη!



Μια ευχάριστη ανακάλυψη ήταν και η μάσκαρα Golden Rose Miracle Lash η οποία προσδίδει όγκο και μήκος και έχει έντονο μαύρο χρώμα!Αξίζει να τη δοκιμάσετε,είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιαστείτε!


Από Galerie de Beaute αγόρασα το μολύβι φρυδιών Brow Satin Duo της Maybelline το οποίο με έχει βολέψει πάρα πολύ!Είναι διπλό και από τη μια πλευρά έχει μηχανικό μολύβι για να φτιάξεις το σχήμα ενώ από την άλλη έχει ειδικό σφουγγαράκι με σκιά για το γέμισμα των κενών και δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα!



Επίσης πήρα και το Fit me! το concealer No.20 το οποίο καλύπτει αρκετά καλά και δίνει φως! 


Πάμε τώρα στα Sephora και στα αγαπημένα μου πράγματα τα οποία ήταν δώρα για τα γενέθλια μου!Και ξεκινάω φυσικά με την Cheek parade ,το καλύτερο δώρο από την καλύτερη αδερφή του κόσμου!!!Είναι συλλεκτική παλέτα της Benefit η οποία περιλαμβάνει το Hoola,το Hoola lite,το Rockateur,το GALifornia,το Dandelion και ένα πινελάκι!!Εντάξει περιττό να σας πω για την απόδοση και τη διάρκεια μιλάμε για τη Benefit άλλωστε!!



Επόμενο δώρο από το αγόρι μου και πάλι από Sephora είναι η πασίγνωστη μάσκαρα Cinescope η οποία είναι απλά καταπληκτική!Με ένα πέρασμα δίνει μήκος,όγκο,διαχωρίζει τις βλεφαρίδες και έχει έντονο μάυρο χρώμα.Το βουρτσάκι είναι τέλειο και απλά αγαπώ αυτή τη μάσκαρα!



Μαζί με τη μάσκαρα μου πήρε και ένα πινέλο Sephora το blush multi-textures Νο.54 το οποίο είναι κοφτό και πολύ απαλό!Το χρησιμοποιώ για την εφαρμογή bronzer αλλά και ρουζ!!


Από Sephora αγόρασα και το Daily makeup brush cleaner το οποίο είναι ένα καθαριστικό πινέλων και το χρησιμοποιώ για να κάνω ένα γρήγορο καθαρισμό σε κάποιο πινέλο που θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω αμέσως!Είναι σε μορφή σπρέι,ψεκάζεις σε λίγο χαρτάκι και καθαρίζεις εκεί το πινέλο σου!Αφαιρεί εύκολα τα υπολείμματα και είναι πολύ χρήσιμο! 


Τελειώνω με αγορές από τα Hondos Center της Αμαλιάδας από όπου αγόρασα το Dual No Transfer Lipstick Νο. 35 από Tommy G!Είναι liquid lipstick στεγνώνει πολύ γρήγορα και από την άλλη μεριά έχει και gloss!Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι και πιο φθινοπωρινή οπότε σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω πολύ!



Επόμενη αγαπημένη αγορά είναι το highlighter από τη σειρά True Match της l'Oreal!Είναι σε υγρή μορφή και το χρησιμοποιώ ως highlighter αλλά το έχω αναμείξει και με το foundation μου για πιο λαμπερό αποτέλεσμα!Έχει τέλεια απόδοση και λάμψη.Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι πρέπει να δουλευτεί γρήγορα γιατί στεγνώνει.



Μια μικρή αγορά ήταν και ένα lip balm το οποίο το πήρα κυρίως για τη συσκευασία του και είναι από την εταιρεία Jugavi!Είναι πολύ ενυδατικό και δίνει ένα ωραίο χρωματάκι στα χείλη!



Το αγαπημένο μου μανό για το φετινό καλοκαίρι είναι από l'Oreal από τη σειρά Color Riche A L'Huile στην απόχρωση 112 Blanc de Lune!Είναι άσπρο και το'χω αγαπήσει γιατί έχει τρομερή διάρκεια,πάνω από 10 μέρες!Ως βάση χρησιμοποιώ το Base Coat από Dust and Cream!Ολοκληρώνω με το Weekly Gel Top Coat από Grigi το οποίο πήρα από τα 1000 Αρώματα στην Τήνο!



Τέλος από Τήνο πήρα δυο κολιεδάκια,αυτό με το ματάκι και αυτό με την γαλάζια χάντρα,ενώ από την Κουρούτα πήρα το χειροποίητο μάυρο κολιεδάκι με τις τέλειες φουντίτσες που δίνουν boho διάθεση!Το κολιεδάκι με τη μαύρη μπιλίτσα η οπόια είναι από μαύρο σύρμα είναι χειροποίητο από το amorfos.gr και είναι δώρο από το αγόρι μου!


Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ποστ νομίζω που έχω γράψει και ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε και να μην βαρεθήκατε φυσικά!Εσείς τι αγοράσατε όλο το καλοκαίρι; 
Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!!





































































You May Also Like

1 σχόλια

  1. Τεράστιο haul! Με γεια σου όλα! Η cheek parade είναι πολυαγαπημένη μας, όπως και το brow satin. Έχουμε βάλει στη wish list τα Photo Focus concealer και foundation. Όσο για το true match highlighter πόσο wow απόδοση! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή