Deborah Milano BeautyTestBox | GIVEAWAY

by - 4:08:00 π.μ.

Γεια σας κορίτσια μου!Ελπίζω να είστε διακοπές και να περνάτε τέλεια!
Όπως σας υποσχέθηκα στο προηγούμενο άρθρο επέστρεψα πολύ σύντομα με καινούριο άρθρο και με διαγωνισμό για άλλη μια φορά!Όσες με ακολουθείτε στο instagram θα έχετε δει σίγουρα το υπέροχο κουτάκι που έλαβα από το BeautyTestBox και θα έχετε λάβει μέρος στο διαγωνισμό για να το κερδίσετε και εσείς!


Beautytestbox
Το Beautytestbox για όσες δεν το γνωρίζετε είναι online κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης από πολλά brands αλλά και κουτιά ομορφιάς που περιέχουν προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες μας που προκύπτουν από το προσωπικό μας ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουμε!Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν δυο κουτάκια,ένα είναι αυτό που θα σας δείξω εγώ το οποίο περιέχει προϊόντα μακιγιάζ από το brand Deborah Milano και το άλλο είναι το Summer Beautytestbox το οποίο περιέχει πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα!Και μην ξεχνάτε...beauty comes in…small size!


Το Deborah Milano BeautyTestBox περιέχει 5 full size προϊόντα μακιγιάζ από το ιταλικό brand Deborah Milano τα οποία είναι ιδανικά για κάθε #midnnightparty άλλωστε καλοκαίρι είναι, αν δεν διασκεδάσουμε τώρα πότε θα το κάνουμε;Εδώ να σας πω ότι τα καλλυντικά Deborah Milano είναι paraben free και δερματολογικά ελεγμένα!Η συνολική αξία του κουτιού είναι στα 64 ενώ εσείς μπορείτε να το βρείτε με μόνο 18€!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι περιέχει το κουτάκι μου αλλά και τι μπορεί να γίνει δικό σας αν σταθείτε τυχερές!

Deborah Milano Midnight Party Duo Shimmering


Θα ξεκινήσω με τη διπλή σκιά ματιών Midnight Party Duo Shimmering στην απόχρωση 01 Black Silver.Είναι διπλή γιατί περιέχει μια μαύρη ματ σατέν σκιά και στο εσωτερικό μία με shimmery υφή σε ασημένια απόχρωση!


Και οι δυο έχουν πολύ καλή απόδοση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με βρεγμένο πινέλο για πιο έντονο αποτέλεσμα!Επίσης η μαύρη σκιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως eyeliner ενώ η ασημένια είναι ιδανική για να κάνετε πιο λαμπερό το μακιγιάζ σας!


Deborah Milano 24 ORE Perfect Eyeshadow Primer


Για να παραμείνουν άθικτες οι σκιές μας είναι απαραίτητο ένα eyeshadow primer το οποίο και θα βρείτε στο κουτί σας!Το 24 ORE Perfect Eyeshadow Primer απορροφά τη λιπαρότητα και αποτελεί τέλεια βάση για την εφαρμογή των σκιών μας αφού κάνει το αποτέλεσμα πιο σταθερό!

Deborah Milano Face Perfect Creamy Blush


Αυτό το προϊόν είναι το αγαπημένο μου και πρόκειται για ένα κρεμώδες ρουζ με πολύ ωραίο χρώμα!Μην σας αγχώνει η κρεμώδης μορφή του καθόλου γιατί απλώνεται πανεύκολα!Δυο σταγόνες σε κάθε μάγουλο αρκούν και στη συνέχεια κάνετε blending με το πινέλο σας και είστε έτοιμες!Επίσης είναι πολύ σταθερό δηλαδή δεν τρέχει και έχει πολύ καλή διάρκεια!Μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά αλλά και σαν κραγιόν οπότε ένας λόγος παραπάνω να το αγαπήσετε και εσείς!


Deborah Milano Love My Lashes Mascara Long Black


Υπάρχει τέλειο μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα; Δεν νομίζω... Η Love My Lashes Mascara Long Black προσφέρει τέλειο μήκος,ένταση στις βλεφαρίδες και έντονο μαύρο χρώμα!Έχει τρίχινο βουρτσάκι το οποίο πιάνει όλες τις βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει!Ακόμα και εγώ που δεν έχω μακριές βλεφαρίδες είδα μεγάλη διαφορά!Και βέβαια το αποτέλεσμα χτίζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις σας!


Deborah Milano Maxi Khol Kajal


Τελευταίο πραγματάκι που υπάρχει στο κουτί είναι το Maxi Khol Kajal το οποίο είναι ένα χοντρό μολύβι ματιών με κωνική μύτη το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για smokey eye look,ως eyeliner αλλά και ως μολύβι στην εσωτερική γραμμή των ματιών!Το συγκεκριμένο είναι σε μωβ απόχρωση και γράφει τέλεια με ένα μόνο πέρασμα!



Αυτά ήταν λοιπόν όλα τα προϊόντα τα οποία μπορεί να είναι 5 αλλά είναι όλα πολυχρηστικά και γι' αυτό μας αρέσουν παραπάνω!!Εάν σας άρεσε το περιεχόμενο του κουτιού ( και σε ποια δεν αρέσει δηλαδή; ) μπορείτε να το διεκδικήσετε στο διαγωνισμό που τρέχει στο instagram ( @beautyvibes_theblog)  ή να το παραγγείλετε από το BeautyTestBox!Επίσης μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το BeautyTestBox σε facebook και instagram για να ενημερώνεστε για προσφορές και διαγωνισμούς!!


Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!
















You May Also Like

0 σχόλια