6 + 1 Αγαπημενα Highlighters | SWATCHES

by - 12:38:00 μ.μ.

Γεια σας κορίτσια!
Δεν θέλω να τελειώσει με τίποτα το καλοκαίρι γι΄αυτό και το σημερινό άρθρο έχει καλοκαιρινή διάθεση και αφορά τα αγαπημένα μου highlighters! Τι και αν τελειώνει το καλοκαίρι;Το highlighter είναι must και εγώ προσωπικά δεν το αποχωρίζομαι ούτε το χειμώνα!Λίγη λάμψη ( ή μάλλον πολλή ) δεν έβλαψε ποτέ κανένα!Γι'αυτό θα σας δείξω τα αγαπημένα μου τα οποία και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ ανενόχλητη και όλο το χειμώνα!Η σειρά που θα τα δείτε είναι τυχαία!







Η MUA είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες και αυτό το highlighter είναι πραγματικά πολύ ωραίο!Δεν είναι ακριβώς σε πουδρένια μορφή.Η "σκόνη" βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και γυρνάς το "μύλο" και βγαίνει όση ποσότητα θες!Δίνει πολύ ωραία λάμψη και έχει καλή διάρκεια!Το συγκεκριμένο είναι σε χρυσή απόχρωση!



Technic | Get Gorgeous Highlighting Powder



Αυτό το highlighter έχει πολύ καλή απόδοση και δίνει μια τέλεια λάμψη με ένα μόνο πέρασμα στα ζυγωματικά!Το αποτέλεσμα είναι φυσικό αλλά και έντονο παράλληλα!Δεν περιέχει τη " χρυσόσκονη " που μένει μετά στο πρόσωπο χωρίς λόγο και αυτό μου αρέσει πολύ! (Και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τον κωδικό alexia για έκπτωση 10% στα ήδη πολύ οικονομικά προϊόντα της εταιρείας Technic στο eshop Mondo Cosmetico (http://mondocosmetico.gr/el/) )





Τι να πω γι'αυτό; Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή και σας μίλησα γι'αυτό στο προηγούμενο ποστ (MEGA SUMMER HAUL)!Είναι στην απόχρωση Precious Petals και πραγματικά έχει γίνει χαμός με αυτό!!


Το συγκεκριμένο stick το οποίο έχω στην απόχρωση 100 Light Iridescent έχει κρεμώδη υφή και μπορείς να φωτίσεις εύκολα και γρήγορα τα σημεία του προσώπου που θες!Δίνει φυσική λάμψη στην επιδερμίδα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια από άλλα highlighters σε μορφή πούδρας γιατί "κολλάει" ωραία στην επιδερμίδα!


L'oreal Paris | True Match Highlighter


Αγαπημένο του καλοκαιριού και νομίζω είναι το πιο λαμπερό από όλα!Και γι'αυτό σας μίλησα στο MEGA SUMMER HAUL ! Είναι σε υγρή μορφή αλλά στεγνώνει γρήγορα οπότε πρέπει να δουλευτεί εξίσου γρήγορα για να μην μείνει μια γραμμή και αυτό είναι το μόνο αρνητικό του!
Extra Tip : Αναμείξ'το με το foundation σας για να έχετε ομοιόμορφη λάμψη σε όλο το πρόσωπο!



Αυτό είναι σε travel size και είναι από το Glow on the Go Kit το οποίο περιέχει και το Scintillant Embellisseur Spotlight το οποίο είναι σε υγρή μορφή και πάλι σε travel size!Το kit μπορείτε να το βρείτε στα Sephora! Αυτό το highlighter λοιπόν είναι στην απόχρωση Opal και έχει καταπληκτική απόδοση!Μου αρέσει πολύ και γι'αυτό άλλωστε η εταιρεία BECCA είναι γνωστή για τα highlighters της!


Ε αυτό δεν χρειάζεται συστάσεις!Είναι πασίγνωστο και όχι άδικα!Είναι shimmery σε σαμπανιζέ απόχρωση,καταπληκτική απόδοση και διάρκεια φυσικά!Δεν περίμενα κάτι λιγότερο!Το αγαπώ!!


SWATCHES




Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου highlighters και είμαι σίγουρη πως όλες μας έχουμε πολλά κοινά αγαπημένα οπότε περιμένω τα σχόλια σας με αυτά που εσείς αγαπάτε!Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!
































You May Also Like

0 σχόλια