"ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ" ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΟΥ - Honey Lovers Body Milk | The Pionears

by - 3:52:00 μ.μ.

Γεια σας! 
Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη με το σημερινό ποστ γιατί θα σας δείξω κάτι που πάντα ήθελα να κάνω ! Και τι είναι αυτό; Μα να φτιάξω καλλυντικά μόνη μου φυσικά!Η εταιρεία The Pionears μας δίνει τη δυνατότητα να "μαγειρέψουμε" το δικό μας αγαπημένο καλλυντικό στο σπίτι μας,με συστατικά που έχουμε στην κουζίνα μας, πανεύκολα και σε ελάχιστο χρόνο! Η καινοτόμα σειρά Made By You της εταιρείας προσφέρει διαφορά κιτ με το καλλυντικό που επιθυμούμε να φτιάξουμε για σώμα,πρόσωπο και μαλλιά! Σε κάθε κιτ βρίσκετε τις κατάλληλες φόρμουλες,τα steps δηλαδή που μετά την ανάμειξη τους θα μας δώσουν το τελικό προϊόν μας αλλά και την "συνταγή" με τον τρόπο παρασκευής του αλλά και τη δράση των συστατικών! 


The Pionears
Η εταιρεία είναι ελληνική και εκτός από την καινοτόμα σειρά Made By You προσφέρει και έτοιμα προϊόντα από βιολογικά συστατικά  για όλες τις ανάγκες σας! Δεν χρησιμοποιούν parabens,mineral oil,Triethanolamine, Propylene Glycols and Ethanolamine και δεν κάνουν τεστ σε ζωάκια!!



Εγώ είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω δυο κιτ (εεε να μαγειρέψω εννοώ!) και ευχαριστώ πολύ την The Pionears γι 'αυτό! Πάμε να δούμε το ένα κιτ στο σημερινό ποστ και αναλυτικά τον τρόπο παρασκευής του!

Επέλεξα λοιπόν να δοκιμάσω το Honey Lovers Body Milk,το οποίο είναι ένα συσφιγκτικό γαλάκτωμα σώματος  ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και είναι άκρως ενυδατικό! Πάμε να δούμε βήμα βήμα τη διαδικασία παρασκευής του τώρα!


Αρχικά επιλέγουμε το εκχύλισμα της αρέσκειας μας.Στο συνταγολόγιο βρίσκουμε τα προτεινόμενα εκχυλίσματα και τις δράσεις τους! Εγώ επέλεξα τσάι του βουνού γιατί έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.Το δεύτερο συστατικό το οποίο παίρνουμε από την κουζίνα μας είναι το μέλι το οποίο περιέχει θρεπτικά συστατικά και βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος! 

Ξεκινάμε λοιπόν βράζοντας το εκχύλισμα μας και το αφήνουμε να κρυώσει. Εντωμεταξύ βάζουμε τα steps στη σειρά,τα ανακινούμε και τα ξεβιδώνουμε.



Στη συνέχεια προσθέτουμε στο σκεύος παρασκευής μας 15 κουταλιές της σούπας από το εκχύλισμα και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατεύουμε.




Έπειτα προσθέτουμε τα steps με τη σειρά στο ίδιο σκεύος.

Step 1 : Περιέχει φυτική γλυκερίνη και νατριούχα δευδροακετόνη


Step 2 : Περιέχει Έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού , VYOX και Διμεθικόνη 


Step 3 : Περιέχει Υαλουρονικό και Ζελέ Αλόης 


Step 4 : Περιέχει Βιολογικό εκχύλισμα από Πράσινο Τσάι, βιολογικό αιθέριο έλαιο Καλεντουλας και βιολογικό εκχύλισμα Χαμομηλιού.



Step 5 : Περιέχει Flocare ET 58 το οποίο σταθεροποιεί το γαλάκτωμα.



Αφού αναμείξουμε όλα τα steps μαζί ανακατεύουμε για λίγο και αφήνουμε το μίγμα μας για 5 λεπτά . 



Τέλος βάζουμε το μίγμα μας στην τελική συσκευασία και για τα επόμενα 15 λεπτά ανακινούμε σταδιακά! Το μίγμα μας πήζει και παίρνει την τελική του μορφή ,μια αληθινή κρέμα σώματος δηλαδή! 



Η διαδικασία ήταν πανεύκολη,πολύ διασκεδαστική και πολύ γρήγορη ! Και τελικά όντως έφτιαξα τη δικιά μου κρέμα σώματος με μεγάλη επιτυχία! Είναι πολύ ενυδατική και μυρίζει υπέροχα! 


Αυτό ήταν το σημερινό ποστ και ελπίζω να ενθουσιαστήκατε όσο και εγώ και να δοκιμάσετε και εσείς να μαγειρέψετε το καλλυντικό της αρεσκείας σας! Μείνετε συντονισμένες γιατί σας ετοιμάζω και δεύτερο ποστ με το δεύτερο κιτ και την κρέμα προσώπου που θα μαγειρέψω! Βρείτε την εταιρεία The Pionears σε facebook και instagram για να ενημερώνεστε για προσφορές και διαγωνισμούς και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και κάτι!

Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!!

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Εξαιρετικό το αποτέλεσμα,υπέροχη ιδέα!!Σίγουρα κάποια στιγμή θα δοκιμάσω κατι..Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πραγματικά καινοτόμα ιδέα και οντως πετυχαίνει!Η κρέμα γινεται σαν να ειναι αγοραστη χωρις καθολου κοπο!
      φιλιαααα <3

      Διαγραφή