June Favorites ♥

by - 2:13:00 μ.μ.

Γεια σας κορίτσια μου!Ελπίζω να είστε καλά και να ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας!Επέστρεψα με τα προϊόντα που αγάπησα τον Ιούνιο και πάμε γρήγορα να τα δούμε γιατί είναι αρκετά! 


BB Cream | Garnier 


Ξεκινάω με την bb cream της Garnier την οποία είμαι σίγουρη πως  όλες γνωρίζετε! Με την πολλή ζέστη δεν αντέχω το έντονο μακιγιάζ και τα foundations που έχουν βαρύ αποτέλεσμα για την επιδερμίδα μου γι αυτό και δοκίμασα τη συγκεκριμένη bb! Είναι για κανονικές - μεικτές επιδερμίδες ,προσφέρει ενυδάτωση ( δεν είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας πριν )  και μέτρια κάλυψη ( το αποτέλεσμα χτίζεται ) δίνοντας μια ομοιομορφία στο πρόσωπο που είναι ιδανική για εμένα!Είναι ελάχιστα λιπαρή αλλά αν σεταριστεί με μια πούδρα δεν εμφανίζεται λιπαρότητα για αρκετές ώρες ( TIP : αποφύγετε το kabuki brush για την εφαρμογή της πούδρας γιατί αφαιρείται όλο το προϊόν. Προτιμήστε ένα σφουγγαράκι και ταμποναριστά εφαρμόστε την πούδρα σας! ) Επίσης έχει και SPF 15 άρα παρέχει και μια κάποια προστασία από τον ήλιο,αλλά θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο δείκτη προστασίας! 

Cocoa Contour Chiseled to Perfection | Too Faced



Άλλη μια γνωστή highlighting & contouring παλέτα από την αγαπημένη μας Too Faced! Την βρήκα στα Sephora με 20% έκπτωση και δεν μπόρεσα να αντισταθώ!! Περιέχει 4 αποχρώσεις, 2 bronzes και δυο highlighters! Εμένα προσωπικά με έχουν ενθουσιάσει πιο πολύ τα bronzes! Με την απόχρωση Medim Cocoa κάνω τα κοψίματα ενώ την Dark Cocoa την χρησιμοποιώ για να δώσω την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο!! 


Έχουν υπέροχη υφή και απόδοση , απλώνονται πανεύκολα και το blending είναι παιχνιδάκι , δεν περίμενα κάτι λιγότερο βέβαια από την Too Faced!! Οι άλλες δυο αποχρώσεις δεν είναι άσχημες σε καμία περίπτωση αλλά δεν προσδίδουν τόσο φως και λάμψη όσο θα ήθελα. Η συσκευασία είναι υπέροχη,υπάρχει και ένα καθρεφτάκι αλλά και ένα κοφτό πινελάκι! 



Bronzing Powder | Seventeen



Ναι ναι άλλο ένα bronzer, κορίτσια δεν φταίω εγώ, το καλοκαίρι! Είναι υπέροχο, περλέ bronzer στην απόχρωση Νο. 4 με τέλεια απόδοση! Προσδίδει το φυσικό καλοκαιρινό μαύρισμα που μας αρέσει αλλά και μια φυσική λάμψη ! Είναι αρκετά μεγάλο σαν προϊόν και θα το ευχαριστηθώ όλο το καλοκαίρι!!Επισης να σας πω ότι η Seventeen είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες !


 Get Gorgeous Highlighting Powder | Technic


Δεν θα μπορούσε να λείπει ένα highlighter από τα αγαπημένα του πρώτου μήνα του καλοκαιριού και τι καλύτερο από ένα οικονομικό προϊόν με τέλεια ποιότητα! Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή απόδοση και δίνει μια τέλεια λάμψη με ένα μόνο πέρασμα στα ζυγωματικά ! Το αποτέλεσμα είναι φυσικό αλλά και έντονο παράλληλα ! Δεν περιέχει τη " χρυσόσκονη " που μένει μετά στο πρόσωπο  χωρίς λόγο και αυτό μου αρέσει πολύ! Το τέλειο οικονομικό  highlighter!!


Freedom system palette | Inglot 


Φαντάζομαι ξέρετε πως λειτουργεί η Inglot ,αγοράζουμε μεμονωμένα τις σκιές και τις τοποθετούμε στις μαγνητικές παλέτες ( freedom system palettes ) και έτσι μπορούμε να φτιάξουμε παλέτες με τα χρώματα τις αρέσκειας μας! Έτσι και εγώ έφτιαξα αυτήν την τριπλή παλετίτσα με γήινες αποχρώσεις φυσικά! Η δεξιά,η μπορντώ , είναι η απόχρωση 301 και είναι από τη σειρά των ματ σκιών όπως και η μεσαία η οποία είναι η απόχρωση 335! Η αριστερή δεν είναι ματ εντελώς αλλά ιριδίζει λίγο αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια απόχρωση είναι γιατί έχω πετάξει το κουτάκι της! Και τις 3 σκιές τις χρησιμοποιώ στην κόγχη του ματιού για σβήσιμο ,έχουν τέλεια απόδοση και απλώνονται εύκολα ! Αναμειγνύονται εξίσου εύκολα και το αποτέλεσμα χτίζεται ανάλογα με το look που θέλουμε να πετύχουμε! Και μιας και μιλάμε για παλέτα σκιών να σας πω ότι τα αγαπημένα μου πινέλα είναι 2 από Zoeva. Με το 234 / Luxe Smoky Shader απλώνω τη σκιά στο κινητό βλέφαρο ενώ με το 228 / Luxe Crease κάνω το blending στην κόγχη του ματιού! Είναι και τα δυο πολύ ωραία και μαλακά πινέλα και πηγαίνουν στοχευμένα εκεί που θέλεις! Αυτά τα αγόρασα από το κατάστημα Douglas στην Βιέννη και τα έχω καταευχαριστηθεί!!!



Minéral 89 | Vichy 


Η ανακάλυψη του καλοκαιριού! Το θαύμα του καλοκαιριού σε ένα πανέμορφο μπουκαλάκι! Το νέο ενυδατικό booster προσώπου της Vichy το αγάπησα από την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα! Είναι πρωτότυπο γιατί είναι σε μορφή τζελ και όχι κρέμας και περιέχει ιαματικό μεταλλικό νερό και υαλουρινικο οξύ ! Έχει λεπτορευστη υφή που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πριν το μακιγιάζ! Προσφέρει ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας αφού την προστατεύει από τη ρύπανση ,την κούραση και το άγχος! Αφήνει το δέρμα λαμπερό και ομοιόμορφο και δεν περιέχει χρωστικές, άρωμα,σιλικόνη ,αλκοόλη και parabens! Είναι απλά τέλειο και το χρησιμοποιώ καθημερινά !! 


Démaquillant Puretè | Lierac 


Τελευταίο άφησα το καθαριστικό  τζελ για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών από την εταιρεία Lierac! Δεν είχα δοκιμάσει κάτι στο παρελθόν αυτής της εταιρείας αλλά αυτό με ικανοποίησε πλήρως!! Πρόκειται για ένα τζελ που με το νερό γίνεται αφρός και περιέχει εκχυλίσματα πρασίνου λεμονιού και γλυκανίσου! Μια μικρή ποσότητα αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ του προσώπου  ακόμα και τις  δυο στρώσεις μάσκαρα στα μάτια ( αν και μερικές φορές νιώθω ένα τσούξιμο στα μάτια) ! Καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο και το αφήνει ενυδατωμένο! 

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα προϊόντα για το μήνα Ιούνιο! Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; 
Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!!


You May Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ όμορφη ανάρτηση, γραμμένη με ευχάριστο τόνο και ειλικρίνεια!Μου κίνησαν την περιέργεια αρκετά από τα προϊόντα αλλά κυρίως το booster από Vichy που θα αναζητήσω σίγουρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω παρα πολυ! Να δοκιμασεις το booster οπωσδηποτε,θα περιμενω τις εντυπωσεις σου!
      Φιλια!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη ανάρτηση και υπέροχες επιλογές. Με εξαίρεση τη BB cream της Garnier που την έχουμε δοκιμάσει και κάθεται χάλια στη λιπαρή επιδερμίδα μας (σε αντίθεση με αυτή στο πιο λεπτό σωληνάριο που είναι αγαπημένη μας) όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα σου μπήκαν στη wish list μας. Το Booster θα είναι σίγουρα στις επόμενες αγορές μας. xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστω πολυυυ κοριτσια!! Εγω δεν εχω λιπαρη επιδερμιδα γι αυτο μου καθεται τελεια η bb! Δοκιμαστε το booster θα εντυπωσιαστειτε!
      Φιλακιααααα <3

      Διαγραφή