16 favorites of 2016 (make up editon)

by - 11:08:00 μ.μ.

Γειαααααα σας!!
Καλή χρονιά! Ελπίζω να περάσατε όλοι τέλεια στις γιορτές και να ξεκουραστηκατε!
Το πρώτο post για φετος δεν θα μπορουσε να μην είναι με τα 16 αγαπημενα προϊόντα του 2016! Επειδή όμως έχω ξεχωρίσει παρά πάνω προϊόντα σε αυτό το ποστ θα δείτε τα 16 που αφορούν το μακιγιάζ και στο επόμενο άλλα 16 προϊόντα περιποίησης! Πάμε γρήγορα να ξεκινήσουμε γιατί αυτό το ποστ είναι μεγααααλο!


Beyond perfecting Foundation + Concealer - Clinique
Ξεκινάω λοιπόν με foundation!Το συγκεκριμένο είναι αγαπημένο για δύο λόγους!Πρώτον είναι πάρα πολύ καλυπτικό και δεύτερον έχει αυτό το πρωτότυπο απλικατέρ και έτσι μπορούμε να βάλουμε όση ποσότητα θέλουμε,σε όποια σημεία θέλουμε να καλύψουμε περισσότερο χωρίς να έρθουμε σε άμεση επαφή με το προϊόν!!Έχει πολύ καλή διάρκεια και δεν βαραίνει την επιδερμίδα!


Liquid Camouflage high coverage Concealer | Catrice
Υπέροχο,καλυπτικό,σταθερό,αδιάβροχο και με μεγάλη διάρκεια concealer!!Τι άλλο να ζητήσω??Ααα ξέχασα να σας πω ότι μυρίζει και πολύ ωραίαα!!


All About Matt Fixing Compact Powder - Essence
Νομίζω αυτή η compact πούδρα είναι πασίγνωστη και όχι αδίκως!Είναι υπέροχη,την εφαρμόζω πάνω απ τη βάση μου,κάνει το δέρμα απολύτως matte και σταθεροποιεί το αποτέλεσμα για πολλές ώρες χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα!!


I 💓 Extreme Volume Mascara (Waterproof) - Essence
Πρόκειται για μια αδιάβροχη μάσκαρα η οποία έχει ένα μεγάλο πλαστικό βουρτσάκι το οποίο "πιάνει" ακόμα και τις μικρές βλεφαρίδες και προσδίδει όγκο αλλά και έντονο μαύρο χρώμα!Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερη γιατί κολλάει και δίνει πιο έντονο και δραματικό αποτέλεσμα!


H2O Proof Liquid Eyeliner - Wet n' Wild
Υπέροχο eyeliner,εφαρμόζεται πανεύκολα,είναι αδιάβροχο και έχει έντονο μάυρο χρώμα!Δείτε παραπάνω λεπτομέρειες εδώ!


Bronzer - H&M
Πρόκειται για μια παλέτα bronzer!Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία η πιο σκούρα απόχρωση σχεδόν τελειώνει γιατί τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα για τα κοψίματα μου!Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη απόχρωση γιατί είναι πιο ψυχρή και δεν "πορτοκαλίζει"! Έχει πολύ καλή απόδοση αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω την παλέτα πλέον στα καταστήματα!


Natural Matte Silky Blusher No.14 Sweet Brown | Seventeen
Ένα ματ ρουζάκι σε nude απόχρωση,το οποίο απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και δίνει ένα φυσικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα!Αγαπώ την Seventeen!


Eye shadow No.143 - Beauty Line Cosmetics
Μονή shimmery μπεζ σκιά την οποία τοποθετώ στο εσωτερικό του ματιού,κάτω από τα φρύδια για φως και λάμψη αλλά και ως highlighter!Έχει πολύ καλή απόδοση και τη χρησιμοποιώ καθημερινά για αυτό και μπήκε στα αγαπημένα!!


The Naughty Nine (Arabian Nights) | W7
Αυτή η παλέτα περιέχει 9 σκιές σε nude και καφέ αποχρώσεις!4 ματ σκιές και οι υπόλοιπες είναι shimmery με πολύ καλή απόδοση!!Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και swatches εδώ!


How to make MATT eyes | Essence
Άλλη μια παλέτα σκιών με 6 ματ nude αποχρώσεις με πολύ καλή απόδοση και διάρκεια!Την έβαλα στα αγαπημένα όμως για την υπέροχη συσκευασία της η οποία είναι χάρτινη,ροζ και πολύ χαριτωμένη!!!!


Beat it! | W7
Και ναι άλλη μια παλέτα με 12 αποχρώσεις!Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις παλέτες της W7! Δείτε το post W7 BEAT IT! | REVIEW όπου θα βρείτε αναλυτικά όλες τις αποχρώσεις!!


Longstay Eyebrow Shape | Seventeen
Αγαπημένο μολυβάκι για τα φρύδια!Μου αρέσει η απόχρωση του και το χρησιμοποιώ και για να δώσω το σχήμα που θέλω αλλά και για γέμισμα!


Lip Lingerie Liquid Lipstick Teddy | NYX
Από τις πιο γνωστές αποχρώσεις το Teddy είναι αγαπημένο μου liquid lipstick!Απλώνεται όμορφα στα χείλη και γίνεται γρήγορα ματ!Δεν ξεραίνει τα χείλη και έχει μεγάλη διάρκεια!!Μπράβο ΝΥΧ!!


Matt Lasting Lip Color No.20 | Radiant
Άλλο ένα liquid lipstick!Έχει υπέροχη nude απόχρωση κυρίως για πρωινά μακιγιάζ!Μένει σταθερό στα χείλη για πάρα πολλές ώρες,πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από την τόσο καλή διάρκεια!Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!!


Super Lip Gloss ( I'm Matte ) No.11 Berlin | London Girl
Μια όχι και τόσο γνωστή μάρκα η London Girl με έχει εντυπωσιάσει!Βρήκα τυχαία και είπα να δοκιμάσω το matte lip gloss!Γίνεται κατευθείαν ματ και έχει και αυτό τρομερή διάρκεια!Το έχω ξεχωρίσει γιατί η απόχρωση του είναι ξεχωριστή,ροζ ψυχρό!!



Luxe Velvet Lip Lacquer Set - Softly Spoken | MUA
Δείτε το,αγοράστε το και θα με θυμηθείτε!!Το τέλειο σετ με τέλεια lip lacquers σε τέλειες αποχρώσεις!Είναι ματ με πολύ καλή απόδοση και πολύ μεγάλη διάρκεια!Δεν θα πω παραπάνω γιατί θα σας ετοιμάσω οπωσδήποτε ολόκληρο ποστ για αυτό το σετάκι γιατί το αξίζει!!


Αυτό ήταν λοιπόν το πρώτο part με τα αγαπημενα προϊόντα μακιγιάζ και μείνετε συντονισμένες και για το δεύτερο part και τα προϊόντα περιποίησης!! Πειτε μου στα σχόλια αν είχαμε κάποιο κοινό αγαπημένο και ποια προϊόντα ξεχωρίσατε εσείς για τη χρονιά που μας πέρασε!! Μέχρι το επόμενο ποστ να περνάτε τέλεια!


You May Also Like

7 σχόλια

  1. Τέλεια ολα σου τα αγαπημενα!Εγω έχω δοκιμασει την πούδρα της Essence και είναι υπέροχη!Και την μάσκαρα στην ροζ συσκευασία!Μήπως γνωρίζεις που μπορώ να βρω ηλεκτρονικά την παλέτα της W7 Arabian nights;Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Η μπλε η μασκαρα μου αρεσει περισσοτερο απ τη ροζ,να τη δοκιμασεις!Την παλέτα μπορείς να τη βρεις στο bebeauty.gr Σου αφηνω και το λινκ https://bebeauty.gr/el/eyeshadow/1403-W7-NAUGHTY-NINE-AN.html

      Φιλιαααα❤

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ!Όταν δοκιμάσω την μάσκαρα θα σου πω...Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Δεν έχουμε κάποιο κοινό αγαπημένο αλλά εχω λατρεψει μια παρόμοια μασκαρα απο Essence! Φιλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχες επιλογές! Το liquid camouflage και το beyond perfecting foundation μπήκαν αυτόματα στη wish list. Περιμένουμε πως και πως το review για τα liquid lipsticks. Καλή χρονιά! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι υπέροχες αποχρώσεις που έχει η παλέτα της W7.
    Όσο για τα matte κραγιόν της Radiant, είναι απλά φανταστικά!! Θα ψάξω για αυτήν την απόχρωση, φαίνεται τέλεια.

    Φιλάκια
    notebookofclaire.blogspot.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 💓 Extreme Volume Mascara (Waterproof) - Essence ειναι η αγαπημένη μου και εμένα, αλήθεια από τις καλύτερες!!
    Super Lip Gloss ( I'm Matte ) No.11 Berlin | London Girl δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποιο προϊόν από την εταιρία , αν και φοβάμαι αυτά τα χρώματα λέω να το τολμήσω..
    Πολύ ωραίο ποστ!
    Φιλάκια 😊

    deardiarybyelenavoulgari.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή